- Eğitimci: Pelin Barış Kavur
- Eğitimci: Beste Bayramoğlu
- Eğitimci: Elif Çavdaroğlu
- Eğitimci: Merve Hadimioğlu
- Eğitimci: Oğuz Uncu
- Eğitimci: Beste Bayramoğlu
- Eğitimci: Çağrı Çavdaroğlu
- Eğitimci: Elif Erez
- Eğitimci: Yadigar Seyfi
- Eğitimci: Miray Büyük
- Eğitimci: Büşra Erol
- Eğitimci: Cansu Özel Taşcı
- Eğitimci: Kevser Sabancı
- Eğitimci: İlknur Şen
- Eğitimci: Sevcan Ünlütürk
- Eğitimci: Duygu Büyüktaş
- Eğitimci: Büşra Erol
- Eğitimci: Figen Korel
This course is related to the principles of major preservation technologies such as packaging, chilling, heat processing, freezing, drying and nonthermal processing. The lesson also discusses the specific production methods of major food products.
- Eğitimci: Ahmet Yemenicioğlu
- Eğitimci: Duygu Büyüktaş
- Eğitimci: Büşra Erol
- Eğitimci: Figen Korel
Aim: To teach you
- Nutrients and human physiology related molecular mechanism
- Methods in Nutritional Science to test the physiological effects of foods or food processing
- Improve your scientific including;
independency, critical thinking about science, paper discussions
- Eğitimci: Şükrü Güleç
Introduction to R programming, data analyses and visualizations using R environment
- Eğitimci: Efe Sezgin
- Eğitimci: Duygu Büyüktaş
- Eğitimci: Büşra Erol
- Eğitimci: Figen Korel
- Eğitimci: Ali Oğuz Büyükkileci
- Eğitimci: Huriye Göksungur
Sosyal Ağlar